Vinka kerholaisten käyttöön

By | Published | Ei kommentteja

Kerho on vuokrannut Vinka OH-VNP:n kerholaisten käyttöön. Tarkoitus on, että sillä voisi jatkossa lentää ja kouluttaa taitolentoa CBZ:n ohella. Koulutuslupahakemus Trafille on tehty ja päätöstä odotellaan. Normaaleja lentoja, taitolentoa ja tyyppilentoja koneella voi jo nyt lentää.

On sovittu, että Halosen Hannu antaa tyyppejä niille opettajille, jotka haluavat koneella opettaa ja lentää tyyppejä kerholaisille. Vakuutusehdoissa on lentäjille seuraavat vaatimukset: 100 h kokonaistiima, 20 h viimeisen 12 kk:n aikana, ei lentovahinkoja viimeisen 5 vuoden aikana, maksimissaan 74 vuoden ikä.

Kone tulee kerhon varaussysteemiin ja laskutus tapahtuu Laskukierroksen kautta normaaliin tapaan. Koneen lentotuntihinta on 470 €/h. Minimi laskutus on 15 min/lento.

Koneen kirjat ja avaimet ovat kerhon koneiden kirjahyllyn alapuolella. Koneessa käytetään taitolennossa kerhon laskuvarjoja. Koneeseen tulee elokuun alkupuolella omat headsetit. Siihen saakka on käytettävä omia tai kerholta lainattuja. Koneen “Ohjaajan ohje” ja punnitustodistus on kerhon nettisivujen tiedosto -alueella (Jäsenille/Tiedostoalue/Lentokoneiden käsikirjat/OH-VNP).

Vastaa