CAY liikenteeseen

By | Published | 2 kommenttia

CAY:n huolto ja avioniikka päivitys on valmis ja kone on jälleen kerholaisten käytettävissä.

Tutustukaa ennen lentoa uuteen audiopaneeliin.

https://static.garmin.com/pumac/190-01878-00_C.pdf

2 Responses

  1. CAY:ssä on uusi audiopaneli. Paneelin valinnoissa ylärivissä on kuunteluiden valintapainikkeet ja alarivillä lähetys. Laitteessa on myös mahdollisuus mykistää intercom käyttämällä ”pilot” painiketta. Normaaliasennossa, jotta intercom kuuluu kaikille, käytetään crew painiketta. Tutustukaa laitteeseen ennen ensimmäistä lentoa koneella jotta osaatte käyttää audiovalintoja oikein.
    Koneeseen asennettiin myös LED laskeutumis- ja rullausvalot.
    Lisäksi koneessa on nyt tabletti jossa nav-ohjelmana SkyDemon. Kun lähdette lennolle käynnistä laite oikean reunan painikkeella. Salasana kirjoitetaan liuuttamalla sormea numeroilla vas alareunasta oikeaan yläreunaan ja suoraan alas oikeaan alareunaan. Tästä siis muodostuu ylösalaisin oleva vino V kirjain. Kun laite käynnistyy niin paina yläreunasta go flight niin saat paikannuksen toimimaan.

Vastaa