Hae lennonopettaja-koulutukseen

By | Published | Ei kommentteja

Lennonopettajakelpuutuksen FI(A) teoriakoulutus järjestetään 8.2.-19.3.2021 ja lento-osuus keväällä 2021. Haku koulutukseen on nyt alkanut! Onko sinun aikasi toteuttaa henkilökohtaisia tavoitteitasi ja varmistaa paikkasi lennonopettajakoulutukseen Blue Skies Pilot Academyssa? 

Lennonopettajakelpuutuksen haltijalla on oikeus antaa lennonopetusta yksityislentäjän lupakirjaa PPL(A) sekä yksimoottoristen lentokoneiden luokka- ja tyyppikelpuutuksia ja yölentokelpuutusta varten. Opettajakokemuksen karttuessa ja lisäkoulutuksella voi saada oikeuden opettaa myös muita lupakirjoja ja kelpuutuksia varten. 

Lue lisää koulutuksen sisällöstä, pääsyvaatimuksista, teoriakurssista, lentokoulutuksesta ja koulutuksen hinnasta osoitteessa blueskies.fi.

Varmista paikkasi koulutukseen!

Hae nyt

Lennonopettajakelpuutus FI(A)

Tukea pääsyvaatimusten täyttämisessä