Poikkeamisia kerhomenetelmistä

By | Published | Ei kommentteja

Viime aikoina on ollut tapauksia, joissa ei ole noudatettu kerhomenetelmiä. Varsinkin koneiden siipien ja tuulilasien puhdistuksessa on ollut lipsumista. Eli: Koneiden siipien etureuna, vakaajien etureuna, tuulilasi ja tarvittaessa spinneri sekä potkuri on puhdistettava itikoiden jäämistä välittömästi lennon jälkeen. Tähän tulee käyttää sientä ja runsaasti vettä. Tuulilasin pesu tulee suorittaa PUHTAALLA sienellä vain PAINELEMALLA, EI HANKAAMALLA. Tuulilasi tulee myös kuivata puhtaalla paperilla vain painelemalla.

Jättäessänne koneen pysäköitynä Malmille, suorittakaa myös siipien ja tuulilasin pesu ennen lähtöänne. Lisäksi LUKITKAA KONE! On ollut tapahtuma, jossa ohjaajan saapuessa koneelle, vasen ovi lepatti auki tuulessa. Muistakaa myös, paikasta riippumaton, uusi toiminta koskien pitotputken suojaa.

Käykää lukemassa kerhon kotisivuilta, tiedosto-alueelta, ”toimintaohje kerholaisille” sekä ”kerhomenetelmät”. Samalla, muistin virkistämiseksi, lukaiskaa läpi Hyvinkään pysyväisyysmääräykset. Ne löytyvät linkit-valikon takaa.

Juha-Pekka Keidasto

ATPL, NF, FI(A), IRI(A), MCC-I, MPL-I Koulutuspäällikkö