Malmin toiminnasta

By | Published | Ei kommentteja

Pari huomionarvoista asiaa Malmin toiminnasta.

  • Jos AYn siipipainot eivät ole koneella käykää hakemassa ne takaisin. Painot ovat olleet käytössä ainakin naapurikoneella. Painoissa on ilmeisesti teksti Finnairin Lentokerho. Korjatkaa jos olen väärässä.
  • Toinen asia. Kerhon menetelmä on seuraava. Koneen tuulilasi ja siipien johtoreuna on pestävä itikoiden jäänteistä välittömästi lennon jälkeen. Näin toimiessanne jäänteet eivät pinty pintoihin kiinni vaan ne saadaan helposti puhdistettua. Käyttäkää puhdasta vettä ja puhdasta sientä pesuun. Tuulilasia ei saa hangata lainkaan. Pesu tulee suorittaa painelemalla märällä sienellä.
  • Muistakaa myös että jätätte koneen siistiksi seuraavalle pilotille!

Turvallisia lentoja!

Juha-Pekka Keidasto

ATPL, NF, FI(A), IRI(A), MCC-I, MPL-I Koulutuspäällikkö